Kerk TV

Kerk TV is een verbinding tussen een kerk en diens leden. Kerk TV is speciaal ontwikkeld voor leden die niet (meer) in staat zijn om de kerkdienst in hun kerk bij te wonen. Kerk TV zorgt ervoor dat uw leden de mogelijkheid hebben om kerkdiensten virtueel bij te wonen, zonder dat zij hiervoor hun huis uit hoeven te gaan.
Om de kerkdiensten te kunnen ontvangen is het noodzakelijk dat de kerkleden over een zogenoemde “Kerk TV ontvanger” (setupbox) beschikken. Deze ontvanger wordt aangesloten op de ADSL verbinding en geeft een signaal door naar de televisie. De kerkleden kunnen nu live meekijken met hun dienst of met een dienst van een andere kerk.

Voor tijdelijke zieken heeft Kerk TV ook een oplossing; zij kunnen (tijdelijk) over een aparte ontvanger beschikken, zodat ook zij hun kerkdiensten kunnen blijven bijwonen.

Een groot voordeel van Kerk TV is dat uw leden, die niet meer in staat zijn om naar de kerk toe te gaan, toch uw kerkdienst kunnen bijwonen. Door Kerk TV zal de betrokkenheid van uw leden vergroot worden.

 

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan