TV Ticketsysteem

In uw leven maakt u mooie, bijzondere en trieste momenten mee. Deze momenten hebben één ding gemeen; u wilt ze delen met familie, vrienden of bekenden, maar liever niet met de hele wereld..

Het TV Ticket Systeem van MijnIPTV maakt het mogelijk om uw bijzondere momenten te delen in een persoonlijke omgeving. Met het TV Ticket Systeem kunt u een eigen live en/of herhalingsuitzending maken en deze op een eenvoudige en persoonlijke manier delen via het internet of een mobiel netwerk.

In het TV Ticket Systeem zitten de volgende functies:
· Fotogalerie
· Gastenboek
· Datum en tijd uitzendingen
· Keuze uit persoonlijke uitnodigingen
· Persoonlijke pagina’s

Werkwijze van het TV Ticket Systeem
Denkt u zich eens in; u maakt een verre reis en u doet hier zoveel mooie ervaringen op die u graag wilt delen met het thuisfront. U kunt foto’s en korte filmpjes versturen via email. Helaas brengen de foto’s niet de echt ervaren sfeer over en zijn de filmpjes te groot om via email te versturen..

In het TV Ticket Systeem maakt u eenvoudig een eigen account aan. Hierin creëert u uw eigen uitzending en maakt u een uitnodiging voor de personen met wie u uw film wilt delen. Nadat u uw uitnodiging heeft goedgekeurd en personen heeft toevoegd, wordt de uitnodiging verstuurd. De uitnodiging bevat een persoonlijke code, waarmee men kan inloggen op uw persoonlijke pagina. Na het inloggen kunnen zij uw live uitzending bekijken.

Maak nu een MijnIPTV Ticket Systeem account aan!Privé TV, de tv waarvan u de regisseur bent.