Nieuwe website MijnipTV

itsolutions_logo

Mijn IPTV in een nieuw jasje

Door uitbreiding van producten en nieuwe ontwikkelingen is de Website van Mijn IPTV in een nieuw jasje gestoken.

Waarom een nieuw jasje?

Als product is het belangrijk dat je mee gaat met de tijd. Daarom is er besloten Mijn IPTV te veranderen en hopen we doormiddel van de veranderingen u nog beter te kunnen helpen en te informeren.

Is alles nog te vinden?analyse

Op de website kunt u nog steeds informatie vinden over onderandere mijn IPTV, kerk TV, uitvaart TV, trouw TV, enzovoorts. Ook heeft mijn IPTV een nieuwe online webshop, zodat u gemakkelijk en zonder problemen online een product kunt bestellen met betrekking tot mijn IPTV. Deze webshop wordt de komende weken nog verder uitgewerkt. Het kan wezen dat u als u bijvoorbeeld wilt inloggen dat op een andere pagina kan dan voorheen. De komende weken zullen er nog wat veranderingen worden toegepast aan de website.

 

We hopen u voldoende te hebben geïnformeerd en dat u profijt gaat hebben van de veranderingen van Mijn IPTV.