Eigen Kanaal

Bij het starten van een eigen kanaal moet u met een paar dingen rekening houden:

– Vanwaar wilt u uitzenden?
U kunt kiezen uit Vast of mobiel. Wanneer u voor vast kiest dan kiest u ervoor om het kanaal op een vaste locatie uit te zenden. Wanneer u voor mobiel kiest, dan kiest u ervoor om het kanaal via verschillende locaties uit te zenden. U kunt dan zelf kiezen vanaf welke locaties.
Per uitzending kunt u kiezen of u het vast of mobiel wilt uitzenden. U kunt er ook voor kiezen om voor beide mogelijkheden te kiezen. Dan kan het vast en mobiel worden uitgezonden.

– Waar wilt u op uitzenden?
Hier kunt u kiezen uit het uitzenden van uw kanaal via het internet, via de radio of via de TV. Per uitzending kunt u kiezen waar u het wilt uitzenden. U kunt er dan ook voor kiezen om het via alle mogelijkheden uit te zenden of bijvoorbeeld alleen via het internet en via de TV.

– Wie mag er meekijken?
U kunt er ervoor kiezen om iedereen toegang te geven tot uw kanaal, of een beperkt aantal gebruikers. Wanneer u wilt dat een beperkt aantal gebruikers toegang hebben tot u kanaal, kunt u deze gebruikers zelf later toegang geven tot uw kanaal.
Per uitzending kunt u ervoor kiezen om iedereen toegang te geven tot de uitzending of een beperkt aantal gebruikers. U kunt er dan ook voor kiezen om de ene keer iedereen toegang te geven tot de uitzending en de andere keer maar een beperkt aantal.

– Wat wilt u laten zien?
Hier kunt u kiezen uit een live uitzending of een gewenste aantal uitzendingen die op herhaling kunnen worden afgespeeld.
Per uitzending kunt u er voor kiezen om een uitzending live te doen of op herhaling. U kunt er ook voor kiezen om de uitzending live te doen, maar ook op herhaling. Zodat de uitzending later alsnog kan worden (terug) bekeken.

Locatie
VastMobiel

Uitzenden op
InternetRadioTv

Wie mag meekijken?
IedereenBeperkt aantal gebruikers

Wat wilt u laten zien?
Live StreamingHerhalingen on demand

Aanvullende informatie

Uw naam

Uw E-mail

Uw telefoonnummer